News

2017. április 12., szerda - News
Aici puteți vizualiza lista cu clasele ocupante ale locului I in etapa locală, care vor participa la etapa regională.
2017. április 12., szerda - News
Aici puteți vizualiza rezultatul evaluării-Etapa locala.
2016. június 28., kedd - News
Results from the intervention study in Romania were presented at the EARLI Conference, University of Zurich 20th–22nd June.
The conference of the European Association for Research on Learning and Instruction (EARLI SIG 11) focused on «Diversity and Inclusion as a Challenge for Teacher Education».
jobs EARLIThe JOBS-Research Team with members of the PH Zurich (Keller-Schneider/Albisser) and the University of Brasov (David/Cazan/Truta) presented the results from their study aiming to identify effects of the JOBS programme on teachers and students in Romania.
2013. augusztus 30., péntek - News
news2013 Március 5 és  26-án,  volt két találkozó a román kutatók között, ahol értékelték a JOBS a projekt és a részt vevő tanárok tevékenységet.

A két fókuszcsoport célcsoportjai középiskolai, illetve Gimnáziumi tanárok voltak.
2013. augusztus 30., péntek - News
2013 április 7 és 12 között a JOBS tanárai a kísérleti iskolákból, a Transilvania Egyetem kollégiuma és a 25. Szakközépiskola Gimnázium tanárai meglátogatják a Pedagógiai Intézet Zürichben.

Velük együtt a MEN, CNDIPT, CSI Brasov, Transilvania Egyetem kollégiuma és a Bukaresti Egyetem képviselői is, akik részt vesznek a projektben.

A találkozó napirendjén az oktatás és tájékoztatási informaciók vannak, az e-learning, a kutatás, es a honlap temakörben, illetve egy látogatás az Hombrechtikon iskolában.