Mesaj video adresat de catre echipa JOBS de la Zurich

Joi, 12 Iunie 2014 In Noutăți
Mesaj video adresat de catre echipa JOBS de la Zurich participantilor la intalnirea de evaluare finala organizata in cadrul Programului de formare JOBS.
In cadrul Cursului de formare JOBS (acreditat prin Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr. 4363/30.07.2014) a fost organizata pe 13 mai 2014, la Colegiul Tehnic Transilvania din Brasov, intalnirea de evaluare finala a primei serii de cursanti. 

Cu aceasta ocazie, Dan. Wiltrud Weidinger (Co-Director al Centrului pentru proiecte international in domeniul educatiei – Universitatea Pedagogica Zurich) si Dna. Corinna Mauth (Manager de proiect, Centrul pentru proiecte international in domeniul educatiei – Universitatea Pedagogica Zurich) au adresat participantilor un mesaj din partea echipei JOBS din Elvetia. 
Mesaj video IPE Zurich – 11 Iunie 2014 - Traducerea acestui mesaj o gasiti mai jos.

Wiltrud Weidinger
Co-Director
Centrul pentru proiecte internationale in domeniul educatiei - Universitatea Pedagogica Zurich   
Corinna Mauth
Manager de proiect
Centrul pentru proiecte internationale in domeniul educatiei - Universitatea Pedagogica Zurich
  
Corinna: Buna ziua tuturor: profesori si cursanti din Brasov. Va salutam din Zurich.
Am fost foarte bucuroasa sa pot vizita expozitiile JOBS si sa fiu din nou Brasov saptamanile trecute. Din pacate nu putem fi alaturi de voi astazi, in ziua evaluarii finale, dar va trimitem un scurt mesaj video.
Wiltrud: Va salut si eu si sper sa aveti o zi buna, in ciuda muncii grele sau poate a caldurii – aici este foarte cald. Noi lucram constant in proiectul JOBS, fiecare pe componenta lui si, asa cum a spus si Corinna, avem multe impresii colectate de la membrii echipei legate de Romania, de Brasov, pe care le folosim pentru dezvoltarea in continuare a programului. Trebuie sa va spun ca JOBS, pe care il derulam de ceva vreme, este cel mai mare si cel mai de succes proiect in cadrul Centrului nostru, asa cum l-am evaluat noi aici la Zurich. Pentru noi este evident acest fapt si sunt multe lucruri care o dovedesc; dar mai ales, din punctul nostru de vedere, volumul mare de munca depus in cadrul proiectului de profesori, cursanti, mentori, experti, toti cei implicati din perspective diferite. Si toti am lucrat si am contribuit la succesul proiectului. Dorim sa va multumim si pentru cooperare si pentru ca ati lucrat impreuna cu noi  la toate produsele dezvoltate, incercand sa le facem mereu mai bune. Si toate : website-ul, brosurile, caietele JOBS sunt toate si aici la Zurich, unde sunt apreciate si toti sunt interesati sa afle tot mai multe despre acest proiect.
Corinna: Suntem constienti ca indeplinirea de catre dumneavoastra in ultimele luni, a tuturor sarcinilor de lucru de pe platforma de e-learning a fost o munca grea, dar a fost la fel de important pentru training si transferul conceptelor JOBS in clasa. Va multumim tuturor: mentori, cursanti, experti care au proiectat platforma de e-learning pentru munca, efortul si motivarea dumneavoastra. Si va uram pentru ziua de azi success in cadrul discutiilor legate de sarcinile de lucru de pe platforma, de experientele avute in clasa. Speram ca aceste discutii vor fi foarte fructuase si cat mai multi dintre dumneavoastra vor obtine creditele si certificarea in cadrul primei promotii a programului de formare JOBS.
Wiltrud: Si va dorim o vara minunata!   
La revedere!
Login pentru a posta comentarii