Cine este implicat?

Ideea proiectului a fost intens dezvoltata in perioada mai 2008 - mai 2011 printr-o cooperare stransa intre Universitatea Pedagogica Zurich (PH Zurich), Ministerul Educatiei Nationale (MNE) si Centrul National pentru Dezvoltarea Invatamantului Profesional si Tehnic (CNDIPT) din Romania. In cadrul acestui process, Centrul pentru Proiecte Internationale in domeniul Educatiei (IPE), in calitate de principal contractant al Agentiei Elvetiene de Dezvoltare si Cooperare (SDC) este responsabil cu implementarea si coordonarea proiectului. In primii ani, in cadrul parteneriatului stabilit pentru implementarea proiectului, au fost definite procedurile de lucru, responsabilitatile si repartizarea sarcinilor. Toate acestea sunt acum ferm definite in prevederile privind modul de lucru in comun.
cine este implicat
Desigur, proiectul este rezultatul unei intense cooperari cu cele doua scoli pilot Scoala Gimnaziala Nr. 25 (Sc. 25) si Colegiul Tehnic Transilvania (CTT) din Brasov, precum si cu celelalte scoli din judetul Brasov care au fost integrate in programul JOBS, dovedind un inalt nivel de motivare si capacitatea de a lucra la standarde ridicate.

Proiectul este sprijinit si de eforturile depuse de Universitatea Bucuresti, de departamentele de cercetare si IT ale Universitatii Pedagogice Zurich si ultimul, dar nu cel din urma, de Inspectoratul Scolar Judetean Brasov.