Materiale de predare si invatare

Acest website pune la dispozitie – gratuit - materiale de predare si invatare pentru profesorii si elevii din ultimii ani de invatamant secundar inferior sau din primii ani de invatamant secundar superior. Profesorii gasesc aici si tutoriale video pentru diferite activitati, precum si o vedere de ansamblu a companiilor implicate in programul JOBS. Proiectul JOBS (Orientare profesionala – Instruire in intreprinderi si scoli) acorda sprijin elevilor folosind metode moderne de predare, ajutandu-i sa obtina o perceptie reala asupra ofertei de pe piata muncii si sa dobandeasca competentele necesare pentru a face o alegere informata a viitorului lor profesional.

Elevi

Elevii sunt principalii actori in orele JOBS. Ei primesc sarcini de lucru pe care le rezolva individual sau in echipa. Pe parcursul rezolvarii sarcinilor, elevi invata sa-si descopere punctele forte si domeniile de dezvoltare personala. In cadrul unor sarcini ei fac cercetari despre lumea profesiilor, in altele invata sa se prezinte, iar in altele exploreaza, timp de cel putin o zi, o intreprindere.

cover_studentbook_ro

Descarcati gratuit Caietul JOBS pentru elevi

Download 

Profesori

Programul JOBS pregateste elevi din ultimii ani de invatamanat secundar inferior (gimnaziu) sau din primii ani de invatamant secundar superior pentru alegerea viitoarei profesii. Brosura JOBS pentru profesori include informatii utile privind organizarea, predarea sau reflectarea asupra anumitor secvente de invatare.

cover_teacherbroch_ro

Descarcati gratuit Brosura JOBS pentru profesori

Download 
9000

elevi

180

şcoli

2242

profesori

965

companii