VÁLLALATOK

Résztvevő vállalatok

A JOBS program a helyi munkapiac valóságaira összpontosít. Épp emiatt a vállalatok részvétele a projektben döntő fontosságú. Meggyőződésünk, hogy a fiataloknak joguk van egy szebb jövőhöz. Egy komoly iskolában zajló szakmai tanácsadás fontos kéne legyen úgy a kormány, mint a vállalatok számára is. 

A JOBS felkínálja a diákok számára egy rövid gyakorlat elvégzésének a lehetőségét egy adott vállalat keretében, megadva így azt a lehetőséget, hogy a szakmákról egy reális képet alakitsanak ki. A JOBSban résztvevő vállalatok tudatában vannak az ők oktatási szerepüknek. Hosszú távon, szorosabbá válik az iskola és az üzleti élet közötti kapcsolat, a cégek megismerhetik a tanulókat, felajánlhatnak számukra gyakornokságot/inaskodást/szakmai továbbképzést és vonzó szakmai lehetőségeket.

SMALL-LOGO

Itt töltsék le a JOBSban résztvevő cégek listáját

Letöltés 

Tanulók a vállalatoknál

A JOBS központi elemét képezi a tanulóknak a céges látogatása, amelyeket ők egyedül választanak ki és akikkel ők saját maguk veszik fel a kapcsolatot. A különböző munkahelyek meglátogatása közben a tanulóknak lehetőségük nyílik megtalálni a számukra legtalálóbb szakmát.

A JOBS kiállitások

Év végén a diákok JOBS kiállitást szerveznek, hogy bemutathassák a látogatások alkalmával szerzett információkat és tapasztalatokat. Erre a kiállitásra meghívják a társaikat, tanáraikat, szüleiket és a vállaltok képviselőit.