Tanításra használt anyagok

Ez a weboldal tanórákon használható anyagokat bocsát – ingyenesen - a tanárok és az utolsó éves gimnaziumi illetve a liceum felső tagozatán tanuló diákok rendelkezésére. A tanárok különböző tevékenységek lebonyolításához találnak oktatóanyagokat és egy átfogó leírást a JOBS programban résztvevő cégekről.

A JOBS projekt (Szakmai útmutatás vállalatoknál és iskolákban) új tanítási módszerek bevezetésével és használatával támogatja a diákokat, segíti őket egy valós életszemlélet kialakitásában a munkapiacról és a szakmai jövőjük tudatos kiválasztásához szükséges kompetenciák elsajátításában.

Tanulók (Szakmai útmutatás)

A JOBS órák legfontosabb szereplői a tanulók. Egyénileg vagy csoportmunka segítségével oldják meg a kijelölt feladatokat. A megoldások során megtanulják feltérképezni erős pontjaikat és a személyes fejlődés területeit. A feladatok által felfedezik a szakma világát, megtanulják bemutatni önmagukat és legkevesebb egy napig meglátogatnak egy vállalatot.

Jobs_HU_Students_Cover

A Tanulók füzetét itt ingyen letölthetik

Download 

Tanárok (Az aktív tanítás támogatása)

A JOBS program a gimnázium utolsó éves diákjait és a liceum kezdő osztályos tanulóit készíti fel a jövőbeli szakma kiválasztására. A tanárok kézikönyve szervezéssel, leadással, tanítással és egyes részek átgondolásával kapcsolatos fontos és értékes információkat tartalmaz.

 

Teacher_Brochure_HU

A Tanárok kézikönyvét itt ingyen letölthetik

Download 
9000

Tanulók

180

Iskolák

2242

Tanárok

965

Vállalatok